Skip to content Skip to navigation

Ilmoittautuminen

1. Lue ensimmäinen mahtikirje

Lue ensimmäinen mahtikirje tai perheleirin kirje. Sieltä löydät perustiedot leiristä.

Huomaa erityisesti, että kaikki avoinna olevat ilmoittautumiset päättyvät samana päivänä eli 18.5. Yhteyshenkilöllä on 25.5. asti aikaa syöttää tiedot Polkuun.

Ilmoittautumisajan päätyttyä leirimaksuja ei palauteta. Peruneen tilalle on mahdollista etsiä toinen leiriläinen ja sopia osallistumismaksun jakamisesta. Sairastapauksen tai tapaturman sattuessa voi osallistumismaksun periä lääkärintodistusta vastaan partiovakuutuksen kautta.

Mahdin palveluleiriläisille (samoajat, vaeltajat ja aikuiset) on käytössä turvallinen ilmoittautumiskäytäntö, eli jos kesätyö estää leirille osallistumisen, on peruutus mahdollista tehdä 18.5. mennessä.

Vuorokausimaksuun kuuluu aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala.

2. Ilmoittaudu leirille!

2.1. Alle 18-vuotiaat partiolaiset

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt. Pääset kuitenkin mukaan jälki-ilmoittautumalla!

Täytä paperinen jälki-ilmoittautumislappu ja palauta se lippukuntasi yhteyshenkilölle. Voit tulostaa lomakkeen myös itse:

2.2. Täysi-ikäiset partiolaiset

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt. Pääset kuitenkin mukaan jälki-ilmoittautumalla!

Käy syöttämässä tiedot suoraan Polkuun:

Täytä lisäksi paperinen ilmoittautumislappu ja palauta se lippukuntasi yhteyshenkilölle. Voit tulostaa lomakkeen myös itse:

2.3. Kaikki ei-vielä-partiolaiset

Jos et vielä ole partiolainen, täytä paperinen ilmoittautumislappu ja palauta se lippukuntasi yhteyshenkilölle. Voit tulostaa lomakkeen myös itse:

2.4. Perheleiri

Jos olet tulossa perheleirille, täytä paperinen ilmoittautumislappu ja palauta se lippukuntasi yhteyshenkilölle. Voit tulostaa lomakkeen myös itse:

2.5. Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö kerää lippukunnasta ilmoittautumislaput ja syöttää tiedot Polkuun:

3. Hanki itsellesi mieleinen leiripesti (samoajat+)

Leiripestejä saavat samoajaikäiset ja sitä vanhemmat. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat osallistuvat leiriohjelmaan.

Samoajaikäisillä on leirillä ns. puolipäivätyö, mutta halutessaan he saavat isommankin pestin. Vaeltajat ja aikuiset voivat etsiä itselleen mieluisan leiripestin ennen leiriä itse. Kiinnostuksensa ilmoittaneille tarjotaan pestiä ennen leiriä tai leirin aikana. Mieluisia pestejä kannattaa kysyä myös suoraan staabilta.

Seuraa siis aktiivisesti näitä sivuja ja Mahdin sosiaalista mediaa. Kun kiinnostava pesti ui näköpiiriisi, iske kiinni kuin sika limppuun!