Skip to content Skip to navigation

Leirikutsu ei ole leiristipendi

Lähetimme tällä viikolla kaikille vantaalaisille samoajille ja tarpojille kiiltävälle A5-kokoiselle kortille tulostetun henkilökohtaisen kutsun osallistua leirille. Kyseessä ei ole leiristipendi, vaikka kutsun juhlavasta yleissävystä ja sen saapumisajankohdasta voi tällaisenkin käsityksen saada.

Näissä ikäluokissa viesti leiristä ei staabin tietojen mukaan ollut levinnyt ollenkaan toivotulla tavalla. Monet tarpojat ja samoajat eivät olleet kuulleet koko tapahtumasta vielä mitään! Tämän vuoksi päätimme, että jokin mahdollisimman paljon huomiota herättävä tempaus täytyy sen ikäisille keksiä. Lopputulos oli erittäin juhlava henkilökohtainen kutsu leirille.

Mahdin tiedotustiimi on syvästi pahoillaan, jos joku aiheettomasti sai sen käsityksen, että hänelle on myönnetty leiristipendi. Anteeksi.

Stipendin saattoi saada hakemalla sellaista 18.3. mennessä. Koko leirimaksun kattavat stipendit on myönnetty kaikille niitä ajoissa hakeneille. Kenellekään sellaiselle, joka stipendiä ei ole hakenut, ei ole sellaista myönnetty.

Lisätietoja: Ilari Laitinen, viestintäpäällikkö, Mahti 14, 045 6738727, ilari.laitinen ät papa.partio.net.