Skip to content Skip to navigation

Mahtiperheleirin ilmoittautuminen alkaa pian!

Kenelle perheleiri on?
Perheleirin telttakunta koostuu 1 – 2 aikuisesta ja yhdestä tai useammasta lapsesta. Molempien aikuisten ei tarvitse olla lasten huoltajia. Toinen aikuisista voi ottaa pestin leirin ajaksi, ei kuitenkaan ole pakko. Toisen aikuisen on oltava lasten valvojana perheleirissä.
Mikäli et pääse leirille koko ajaksi, on perheleirille mahdollisuus tulla myös lyhyemmäksi aikaa. Muistathan mainita paikallaoloaikasi ilmoittautumislomakkeessa.
Perheleiri on myös hyvää vaihtoehto niille, jotka eivät vielä ole partiolaisia.  Nyt tutustumaan partioon koko perheen voimin!


Mitä perheleiri maksaa?
Mikäli perhe osallistuu leirille koko ajaksi, ovat hinnat seuraavat:
• lapset 0-3 v. 0 €
• lapset 4-10 v. 80 €
• yli 10-vuotiaat sekä aikuiset 130 € 


Päivämaksuhinta on 4-10 -vuotiailta 10 euroa ja sitä vanhemmilta 20 euroa. Alle 4-vuotiaat ovat maksuttomia.  Ei-partiolaiset suorittavat leirimaksun lisäksi pakollisen vakuutusmaksun (max. 20 euroa, hinta tarkentuu myöhemmin).


Miten ilmoittaudun perheleirille?
Perheen kaikki jäsenet ilmoittautuvat kukin omalla lomakkeella (paperisella), minkä sähköinen versio toimitetaan lippukunnan yhteyshenkilölle maaliskuun ekalla viikolla. Mikäli perheleiriläiset yöpyvät osan aikaa lippukunnan kanssa (esim. perheen lapsi ensin sudenpentuleirissä, ja lopun leirin ajan perheleirissä) he ilmoittautuvat ohjeiden mukaan lippukunnan yhteyshenkilöille leiriläisen ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja päättyy 18.5.2014.

Lisätietoja saat Mahtiperhepäällikkö Ari Toivoselta ( ari.toivonen@papa.partio.net / 0405621585). Perheleirille on myös oma e-mail: mahtiperhe@gmail.com.